Individuele begeleiding

We verzorgen individuele gesprekken in onze praktijk in Nijmegen Oost. Wanneer je je aanmeldt krijg je een pakket op maat. Het is daarom lastig van te voren te zeggen hoe lang een traject gaat duren. Dit hangt af van het onderwerp waar je mee komt, maar ook hoe je zelf thuis ermee aan de slag gaat.

Hou er rekening mee dat wij altijd “huiswerk” mee geven. Een uur praten is vaak fijn, en kan mooie nieuwe inzichten geven, maar ACT is een gedragstherapie. Dit betekent dus ook, dat als je in thuis in je dagelijkse leven niet aan het werk gaat met de oefeningen, de sessie alleen ook niet veel voor je zal doen.

Het aantal gesprekken zal dus per persoon verschillen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak en in overleg met jou. We kijken iedere keer weer waar je mee komt, en waar je aan wilt werken.

Gesprekken in de avond of op zaterdag zijn soms ook mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op.

De kosten zijn €80 ex BTW, per gesprek van een uur. Je krijgt de beschikking over een grote bron van aanvullend lesmateriaal, inclusief gratis gebruik van de ACT Guide app. Ook dit is weer precies toegespitst op wat jij nodig hebt. Je zult dus alle tools in handen krijgen om deze geweldige technieken naar hartenlust te gaan toepassen in je leven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.