Betaalmethoden
Je kunt bij ons op één van de volgende manieren betalen: 

  • Met iDEAL of Bankcontact. Bij deze betaalmethoden kun je meteen tijdens het bestelproces de betaling bij je eigen bank afhandelen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bezorgen en verzendkosten
We leveren je bestelling op dinsdagen en vrijdagen op het adres dat je hebt opgegeven. Het is belangrijk dat je bij je bestelling je adresgegevens goed controleert. Dit voorkomt onnodige vertraging van je bestelling.
Bestellingen worden bezorgd door GLS pakketservice. Alle bestellingen worden als pakketpost verzonden., en alle bestellingen zijn inclusief verzendkosten.


Bestellen vanuit het buitenland
Met uitzondering van België en Duitsland kunnen wij orders met een buitenlands factuur- of bezorgadres, niet in behandeling nemen.

Retourneren
Onder bepaalde voorwaarden kun je artikelen die je bij ons gekocht hebt retourneren.

Beschadigd artikel
Als je een artikel hebt ontvangen dat beschadigd is, ontvang je natuurlijk een nieuw exemplaar van ons. Stuur hiervoor een mail met een foto van de beschadiging naar liselottedelwel@gmail.com.  Nadat we de beschadiging beoordeeld hebben, zullen we je een nieuw exemplaar doen toekomen. Het beschadigde exemplaar mag je dan houden.

Niet tevreden, verkeerd besteld of andere reden
Als je om een andere reden een artikel wilt retourneren, dan kun je contact met ons opnemen via liselottedelwel@gmail.com

ACT Centrum Nijmegen

6521 MK Nijmegen

KVK 63503867

BTWnr  NL001900528B10

NL74 INGB 0007 4961 09